Fie că ai visat de când erai mic sau pur și simplu ai descoperit pe parcurs că asta e ceea ce îți dorești,ai ajuns aici și te felicit.

Toate deciziile luate pe parcursul anilor te-au adus mai aproape de realizarea visului tău, deci ține încrederea aproape de tine. Nu știi ce te așteaptă, așa e, dar nu te teme, nici noi nu am știut și totuși am supraviețuit. Nu numai că am supraviețuit, dar am excelat în arta de a ne depăși limitele, am învățat că e posibil să citești o carte într-o noapte și în același timp că cel mai bine e să faci lucrurile la timpul lor. Am reușit să descifrăm notițele de la cursurile care încep la ora 7:30 dimineața și am găsit o logică în învățarea medicațiilor. Așa e! Am putut noi, tu de ce nu ai putea?
Poate vei auzi că “cei mai mari nu faceau așa”, dar nu e de demoralizat, capul sus! O să îți depășești limitele și o să fii cel mai bun pentru viitor, o să faci parte din cea mai bună generație.
Nu uita de tine, de familie și de prieteni. Oferă-ți timp să descoperi cum să inveți eficient, trebuie să știi de ce anume ai nevoie ca să te descarci din când în când de of-uri și nu-ți fie frică să ieși din zona de confort.
La sediul Societății Studenților Mediciniști Iași vei găsi mereu oameni care au fost acolo și au trecut prin ce treci și tu. Așa că intră, descoperă frumusețea voluntariatului și castigă prietenii, experiență și satisfacția că deja faci lumea mai bună.

Loredana Mariana Curecheriu,

Președintele Societății Studenților Mediciniști Iași

logo-ssmi_lat